شناسه خبر : 110521
یکشنبه 23 ارديبهشت 1403 , 13:13
اشتراک گذاری در :

در خصوص اقدامات خلاف قاعده و موازین رئیس بنیاد شهید

شکوائیه‌ی تشکل‌های ایثارگری خطاب به رئیس جمهور/تصاویر

انتظار می‌رود رئیس جمهوری محترم هرچه سریع‌تر این اقدام نسنجیده بنیاد شهید و امور ایثارگران که دانسته یا ندانسته وجهه دولت مردمی و انقلابی را در بین جامعه ایثارگری خدشه‌دار می‌نماید...

فاش نیوز - تشکل‌های ایثارگری با ارسال نامه سرگشاده‌ و شکوائیه‌ای خطاب به رئیس جمهور، نسبت به رفتارها و اقدامات نامتعارف، ضدایثارگری و تحریک‌کننده رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران هشدار دادند.

به گزارش روابط عمومی شبکه ملی ایثارگران، هشت تشکل‌ ایثارگری در قالب «شبکه ملی ایثارگران» که مسائل و مشکلات طیف وسیعی از اقشار مختلف آنان را پیگیری می‌کنند با ارسال نامه سرگشاده‌ و شکوائیه‌ای از سر دردمندی خطاب به آیت‌الله رئیسی، رئیس جمهور محترم کشورمان، نسبت به رفتارها و اقدامات نامتعارف، ضدایثارگری و تحریک‌کننده دکتر امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و تیم همراهش هشدار دادند.

در شکوائیه ایثارگران به رئیس جمهور، نسبت به برخوردها و اقدامات حذفی و خلاف رویه رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران علیه ایثارگران مخدومش ابراز نگرانی و خطر شده است.

نمایندگان ایثارگران متشکل در شبکه ملی ایثارگران که سال‌هاست در نبود اراده و توان لازم در مسئولان برای پیگیری و رسیدگی به بسیاری از مشکلات اقشار مختلف ایثارگران، با تنی مجروح، خصوصا با شرایط سنی حال حاضرشان، در تلاشی شبانه‌روزی و طاقت‌فرسا به پیگیری مشکلات هم‌رزمانشان همت گمارده‌اند، با تشریح برخی اقدامات دون شأن و جایگاه رئیس بنیاد، بررسی و رسیدگی به سوء رفتارهای وی با ایثارگران شده‌اند. 

براساس این گزارش، متن نامه تشکل‌های ایثارگران چنین است:

بسمه تعالی

حضرت آیت‌الله رئیسی دام ظله‌الشریف
ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران

 با سلام و تحیات وافره و با آرزوی سلامتی و توفیقات روزافزون در مسئولیت خطیر و حیاتی ریاست جمهوری اسلامی ایران، به استحضار می‌رساند؛
شبکه ملی ایثارگران متشکل از ۷ تشکل ایثارگری ثبت شده به شرح ذیل:

 ۱ -  انجمن جانبازان نخاعی ایرانیان
 ۲ -  خانه نور ایرانیان بصیر (جانبازان نابینا)
 ۳ - انجمن راست قامتان جانباز (جانبازان قطع دو پا)
۴ -  انجمن جانبازان صبور ( یک پا قطع از لگن )
۵ -  انجمن ریه‌های خسته  (جانبازان شیمیایی)
۶ -  جمعیت آزادگان دفاع مقدس
۷ -  جمعیت فرزندان شاهدِ نواندیشِ خدمتگزار (فرزندان شهدا)
می‌باشد که به منظور تحقق اهداف، آرمان‌ها و منویات امامین انقلاب در دوران انتخابات ریاست جمهوری با حمایت قاطع از حضرتعالی نقشی بی بدیل ایفا نمود و پس از آن در صدد حمایت کامل و جامع از برنامه‌های دولت انقلابی و مردمی، به ویژه در حوزه ایثارگران برآمد. لذا در ابتدای امر با حمایت از انتصاب آقای دکتر قاضی‌زاده هاشمی سعی داشت در چهارچوب قوانین و مقررات مصوب و با همراهی ایشان، نسبت به احقاق حقوق قانونی ایثارگران اقدام نماید. یکی از اقداماتی که شبکه ملی ایثارگران به عنوان یک خدمت حیاتی و نه تسهیلات تجملی و لوکس، از ابتدا در نظر داشت موضوع خودروی مناسب با وضعیت جسمی و حسی حرکتی جانبازان بود که ضرورت این نیاز حیاتی بر کسی پوشیده نیست.
این تلاش‌ها که از دولت‌های قبلی نیز پیگیری می‌شد بعد از سال‌ها در دولت انقلابی و مردمی حضرتعالی تحقق یافت و بارقه امیدی برای تسهیل ایاب و ذهاب جانبازان با توجه به سالمندی آنان در جهت پیگیری امور درمانی و حضور در عرصه‌های مختلف اجتماعی ایجاد شد.
در ابتدای امر این اقدامات با حمایت آقای دکتر قاضی‌زاده هاشمی همراه بود. «مکاتبات و تأییدات ایشان با مجموعه‌های مختلف پیرو درخواست‌های شبکه ملی ایثارگران در خصوص مشکلات جامعه ایثارگری گواه این مدعاست که ثبت و ضبط گردیده است، اسناد و مدارک آن موجود است»؛ لکن به مرور زمان، عدم توجه و استفاده ایشان از خبرگان و کارشناسان مجرب و با سابقه در امور ایثارگران، عدم توانایی در تعامل سازنده و مثبت با جامعه ایثارگری و تشکل‌های مرتبط با آنان،  رفتار نامناسب در رابطه با اعتراضات و مطالبات بحق ایثارگران موجب بروز فاصله‌ میان ایثارگران با مجموعه بنیاد شهید شده و به مرور عمیق‌تر می‌شود؛ به طوری که ایشان مدیران خود را از تماس و ارتباط با تشکل‌های مستقل و موثر در جامعه ایثارگری به ویژه شبکه ملی ایثارگران منع کرده است.
در ارتباط با دولت محترم مردمی و انقلابی، به‌ویژه جناب آقای دکتر مخبر، معاون اول حضرت عالی و عنایات ویژه و تأثیرگذار ایشان در برگزاری جلسات و پاسخ به مکاتبات و درخواست‌های قانونی و بحق شبکه ملی و صرف وقت در تأیید واگذاری خودرو به جانبازان در هیئت محترم دولت و دستورات لازم به وزیر محترم صمت و رییس محترم بانک مرکزی کاملاً  در اذهان جانبازان مشهود بوده و اقدامی قابل تقدیر و راهبردی تلقی می‌گردد.
 پیگیری‌های مکرر شبکه ملی ایثارگران در خصوص تسهیل در واردات خودرو و تأمین ارز مورد نیاز در جلسات متعددی که تاکنون با معاونین و مسئولان مربوطه در وزارت صمت، بنیاد شهید و امور ایثارگران و سایر مجموعه‌های ذی‌ربط در حال انجام بود، به‌یکباره با ایجاد اختلال و توقف توسط حراست تحت ریاست بنیاد شهید مواجه گردیده است.
جلسه مورخ  ۱۴۰۳/۲/۱۸ که به دعوت رسمی آقای مهندس ضیغمی، معاون وزیر و رئیس سازمان توسعه تجارت ایران و با دعوت از معاونین وزارت صمت و همه مسئولان قبلی و جناب آقای آرام، معاون محترم ارزی بانک مرکزی به منظور برنامه‌ریزی لازم جهت مشخص شدن و تخصیص ارز نیمایی و شروع ثبت‌ سفارش و سایر مراحل مورد نیاز برای تسریع در واردات خودرو بیش از ۲۷۰۰۰ جانباز اعلام شده بود، با تماس تلفنی از دفتر آقای مهندس ضیغمی و با اظهار تاسف آنان از این اقدام مبنی بر اعلام نامه حراست بنیاد به حراست وزارت صمت، مبنی بر این که شبکه ملی ایثارگران مرجع رسمی نبوده و نمی‌توانید با این شبکه جلسات رسمی داشته باشید، لغو گردید.
این در صورتی است که شبکه ملی ایثارگران از سال ۱۴۰۱ با مسئولین محترم وزارت صمت(وزیر محترم قبلی و فعلی وزارتخانه) با حضور معاونین و مسئولین مربوطه در بنیاد شهید نسبت به واردات خودرو جانبازان ۵۰ درصد به بالا جلسات مختلف و مستمر داشته است.
جلسه‌ای که می‌توانست نتیجه جلسات قبلی باشد و پس از مدت‌ها چشم‌انتظاری جانبازان مشمول طرح، آغازگر اقدامات اجرایی باشد را متوقف کرده و با ایجاد بن‌بست در مسیر پیگیری‌ها موجب نارضایتی و اعتراض جامعه ایثارگری گردیده است.
لذا انتظار می‌رود رئیس جمهوری محترم هرچه سریع‌تر این اقدام نسنجیده بنیاد شهید و امور ایثارگران که دانسته یا ندانسته وجهه دولت مردمی و انقلابی را در بین جامعه ایثارگری خدشه‌دار می‌نماید، مورد بازخواست و توبیخ قرار دهند.
جناب آقای رئیسی، رئیس جمهور محترم، استحضار دارید که تشکل‌های ایثارگری رسمی و دارای مجوز قانونی، حسب بندهای ذیل ماده ۲۹ آیین‌نامه تشکل‌های مردم‌نهاد مصوب هیئت وزیران و مستند به اصل ۱۳۸ قانون اساسی وظایف تعریف شده‌ای دارند که هرگونه ممانعت از اجرای این وظایف نوعی بی‌قانونی می‌باشد و قابلیت پیگیری قضایی خواهد داشت؛ که در صورت لزوم شبکه ملی ایثارگران از این حق قانونی خود استفاده خواهد کرد.
  علاوه بر آن این اقدام غیرقانونی و غیر موجه بنیاد شهید و امور ایثارگران با سیاست‌های حضرت عالی و تاکید بر مشارکت مردم و پشتوانه‌های مردمی، حساسیت به رفع گرفتاری‌های مردم، کار و عمل جهادی، پرهیز از بروکراسی اداری و عادی نشدن مشکلات مردم نزد مسئولان مغایرت دارد.
جناب آقای رئیسی، اگر تشکل‌های ایثارگری که همه سرمایه خود را برای انقلاب اسلامی گذاشته‌اند و حامی جدی دولت انقلابی و مردمی شما در انتخابات و سایر عرصه‌ها بوده‌اند با سوء تدبیر و ایجاد محدودیت برخی مدیران شما در پیگیری مطالبات بحق و نقدِ منصفانه و سازنده مواجه شوند، چه انتظاری می‌توان داشت عموم مردم که ابزاری برای ابراز وجود ندارند، بتوانند به حقوق خود دست یابند. بنابراین با تقدیم عریضه فوق، خواهشمند است دستور فرمایید به این موضوع سریعاً رسیدگی و تمهیدات لازم برای اصلاح رفتارهای مجموعه بنیاد شهید با جامعه ایثارگری فراهم شود.
اعضای شبکه ملی ایثارگران به دفعات خواهان ملاقات با حضرت عالی بوده اند. لذا مجدداً اعلام می‌نماییم آمادگی کامل داریم راهکارهای برون‌رفت از مشکلات ایثارگران، اصلاح سوء مدیریت‌ها و ضعف مدیریت‌های بنیاد در خصوص خدمت به جامعه ایثارگری را تقدیم حضرت عالی نماییم.
 بدیهی‌ست تاخیر در رسیدگی به اعتراضات و مطالبات بحق جامعه ایثارگری در خصوص ناکارآمدی‌ها و اقداماتتقابلی و منفی رئیس بنیاد می‌تواند عواقب جبران‌ناپذیری در پی داشته باشد.
انتظار می‌رود ظرف ده روز از تاریخ انتشار نامه جهت اطلاع جامعه ایثارگری پاسخ مناسب واصل گردد.

با تقدیم احترام و امتنان؛

شبکه ملی ایثارگران کشور
۱۴۰۳/۲/۲۲
رونوشت:

* ریاست محترم قوه قضاییه حضرت آیت الله محسنی اژه‌ای جهت استحضار و استمداد از دستگاه قضایی برای اصلاح امور ایثارگران
*معاون اول محترم رییس جمهور جناب آقای دکتر مخبر جهت استحضار و صدور اوامر مقتضی
* وزیر محترم اطلاعات حضرت حجت الاسلام والمسلمین خطیب جهت استحضار و صدور دستور مقتضی
* وزیر محترم صمت جناب آقای دکتر علی آبادی جهت استحضار و دستور پیگیری تا حصول نتیجه
* وزیر محترم کشور جناب آقای وحیدی جهت استحضار و تاکید بر اجرای حقوق تشکل‌های قانونی و رسمی
* رئیس محترم ستاد کل نیروهای مسلح سردار سرلشکر پاسدار باقری جهت استحضار و دستور پیگیری
* نماینده محترم ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران حضرت حجت الاسلام والمسلمین موسوی مقدم جهت استحضار و مطالبه پیگیری با عنایت به وظایف قانونی در اساسنامه بنیاد
*ریاست محترم سازمان بازرسی کل کشور جناب آقای دکتر خداییان جهت استحضار و دستور رسیدگی
* معاون محترم رئیس جمهور رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران جناب آقای دکتر قاضی‌زاده هاشمی جهت استحضار

گفتنی‌ست قاضی‌زاده هاشمی، مدعی و کاندیدای ریاست جمهوری دوره سیزدهم، پس از انتخابات، زمانی که نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی هم بود، توسط رئیس جمهور منتخب مردم به سمت معاون ایشان و رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران منصوب گردید. این در حالی بود که وی بجز مقطعی کوتاه که مدیرکلی بهداشت و درمان خراسان را برعهده داشت - و به دلیل ویژگی‌های شخصی و شخصیتی‌اش و به خاطر عدم تعامل مناسب با ایثارگران، مورد اعتراض همشهری‌هایش نیز بوده است - سابق و تجربه مدیریت اجرایی جدی و چندانی نیز نداشته است.

اینستاگرام
از تشکل های ایثارگری خواهش داریم یک نامه هم به جناب رییس جمهور و مجلس شورای اسلامی ارسال کنند تا درمورد تبدیل وضعیت ایثارگران به ویژه دائمی شدن این قانون برای نیروهای طرحی وزارت بهداشت و درمان کاری انجام شود ، قانون تبدیل وضعیت به یک سال و دو سال کفایت نمیکند بلکه باید هر ساله اجرایی شود در آینده هنوز هم فرزندان جانباز نیازمند این قانون هستندو لغو آن توسط تعدادی نمایندگان بی خرد و ضد ایثارگر و متاسفانه عدم اجرا توسط دولت در کمال ناباوری از جانب دولت عدالت طلب جناب رییسی ، باعث ناامیدی و حس تبعیض و افسردگی جاماندگان این گروه شده . خواهش داریم هر چه سریعتر کمک کنید که این بی عدالتی برداشته شود . در صورت طولانی شدن برگشت این قانون نیروهای طرحی دو ساله شغل خود را از دست می دهند و از کاربیکار می شوند . تقاضای عاجزانه داریم کمک کنید / تشکر
سلام مسئولان در نظام جمهوری اسلامی ایران مشروعیت خود را از دو رکن جمهوریت واسلامیت می گیرند،در صف اول این جمهوریت خانواده شهدا وایثارگران هستند،که امروز حداقل حقوق قانونی آنان توسط مسئولان لجوج،مورد تعرض قرار گرفته، جنابعالی بعنوان مسئول اجرای حقوق مشروع ملت ومجری قانون اساسی به داد آنان برسید،بعضی از این عزیزان در همین مدت کوتاه به شهادت رسیده ودر دوران حیات هم خود وهم خانواده محترم آنان از حقوق مسلم محروم شده اند،این هم نوعی ظلم است،وفلسفه انقلاب اسلامی مبارزه با ظلم وبیداد است،
سلام وعرض احترام انتظارمی رودجانبازدفاع مقدس که تحمیل کننده آسیب هاوعقب ماندگیهای خانواده گی است راهمگام وهمراه باشیدشایدحداقلی ازسلامتشان رادریابندنه معلوم نباشدتوسط چه کسانی دهک بندیمان کنند(آیثارگران مملکت ) بعدازهمه چیزمحروممان کنند موردظلم وستم مضاعف قراربگیری پیگیری کنی نتیجه نگیری واسه حداقل درمان سلامت ازخودت هزینه کنی /الله اکبرپناه برخدا
جناب دکتر قاضی زاده رییس محترم بنیاد شهید و جانباران مجری طرح های جناب دکتر ابراهیم رییسی ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران است. صلاح مملکت خویش خسروان دانند. دسیسه و محفل تشکیل دادن و نشر اکاذیب اعتیاد ..ووو پیگرد قانونی دارد حتی برای شما جناب عالی. من همشهری جناب دکتر مخبر هستم ولی بقول معروف کوزه گر همیشه از کوزه شکسته آب میخورد.
لطفا پیگیر ی برای استخدام و تبدیل وضعیتها هم داشته باشید . کادر درمان و بهداشت از نیروهای موقت شرکتی و طرحی گلایه داریم و همانند دیگر دوستان و هم رزمان ایثارگر سال ۹۹ حق قانونی تبدیل وضعیت مجددن به تصویب برسد . برای سالهای ۱۴۰۱ به بعد فکری کنند .همه معطل مانده اند و کوتاهی از مجلس و دولت است با تاسف .
از زمانی که در واپسین روزهای سال ۱۴۰۱ سازمان بازرسی کشور به موضوع واگذاری خودرو به جانبازان و ترک فعل این قانون توسط بنیاد شهید ورود نمود بنیاد شهید طی یک فرمول به جانبازان ۷۰ درصد برای واگذاری خودرو داخلی به آنان سه روز فرصت داد تا کل مبلغ خودرو داخلی را پرداخت کرده تا خودرو دریافت نمایند. در آن زمان شبکه ملی ایثارگران طی یادداشتی در کانال خود در پیام رسان ایتا ضمن نابخردانه خواندن این طرح تلویحاً از جانبازان درخواست نمود که از دریافت خودرو انصراف دهند که قاطبه جانبازان ۷۰ درصد با خرد جمعی با این تصمیم از دریافت خودرو داخلی انصراف داده و صرفاً عده قلیلی در حدود ۴۰۰ نفر از باب تهدید و اولتیماتوم بنیاد اقدام به واریز بهای نقدی خودرو نمودند و در نهایت با دریافت خودرو داخلی و شرایط بازارخودرو قربانی تصمیمات خام بنیاد شهید شدند.
از آن زمان بنیاد شهید و در رأس آن آقای قاضی‌زاده هاشمی کانال‌های رسانه‌ای رسمی خود را علیه شبکه ملی ایثارگران به کار گرفته و اقدام به تخریب اعضای هیئت مدیره آن گرفته تا آنان را از اعتبار نزد جانبازان بیاندازد. در این راستا کانال رسمی بنیاد شهید در ایتا با توسل به انواع تهمت‌ها شبکه ملی ایثارگران را هدف آماج این تهمت‌ها قرار داد اما در نهایت کار از آنجایکه تعداد مشترکین شبکه ملی ایثارگران در ایتا و کانال رسمی بنیاد شهید در آن حوالی در حدود 2 هزار نفر برابر بود اما از آنزمان تاکنون تعداد مشترکین شبکه ملی ایثارگران 9 برابر شده و تعداد مشترکین 18 هزار نفر فراتر رفته اما تعداد مشترکین کانال بنیاد شهید در همان حد 2 هزار نفر باقی مانده و از آن حد فراتر نرفت و این امر حکایت از پیروزی شبکه ملی ایثارگران در این جنگ رسانه ای دارد.
در طی این یک سال که شبکه ملی ایثارگران توانست خود را نماینده جانبازان در قانون واردات خودرو معرفی کند این قانون علیرغم کارشکنی ها و انواع و اقسام برخوردهای ناروا با پایداری خود جانبازان ، شبکه ملی ایثارگران توانست با اتخاذ تصمیمات اصولی خود قدم‌های بسیار بزرگی بردارد که اکنون در آستانه ثبت سفارش خودرو توسط جانبازان قرار گرفته و ریاست بنیاد شهید که هیچگاه نتوانست فعالیت شبکه ملی ایثارگران را تحمل کند و از زمان انصراف جانبازان از دریافت خودرو داخلی که نقطه عطف این ماجرا بود ، کینه عمیقی از این شبکه به دل گرفته و در این قدم آخر با توسل به حراست بنیاد شهید که آن هم از مدیران و منصوبان ایشان هستند از آنان درخواست نموده به هر طریقی سنگی دیگر جلوی پای جانبازان انداخته و این شبکه را مقصر نشان دهد این در حالیست که هر روزی که از عدم اجرای این قانون می‌گذرد جانبازان ۷۰ درصدی هستند که هر روزه به شهادت می‌رسند که چهره و نام آنان را در این سایت مشاهده می‌کنیم و خانواده آنان از این حق مسلم قانون امتیاز خودرو محروم می‌شوند اما متاسفانه این آقایان آنقدر در بخل و کینه خود فرو رفتند که هیچ توجهی به این عزیزان نشان نمی‌دهند در حالیکه شبکه ملی ایثارگران درهرقدم بارها با مکاتبه و دیدار حضوری با مسئولان مربوط از آنان درخواست نموده که هرچه زودتر این قانون جاری شود و جانبازان مشمول از حق قانونی خود بهره ببرند.
در اینجا از مسئولان حراست بنیاد شهید درخواست داریم اگر موضوع و موردی از فساد اقتصادی یا اخلاقی از مدیران شبکه ملی ایثارگران وجود دارد اعلام کنند و در غیر اینصورت خود را بیشتر از این ملعبه دست کینه جویی ریاست بنیاد شهید نکرده و بگذارند حق به حقدار برسد و اصلا" با یک نظر سنجی از خود جانبازان رای بگیرند که آیا شبکه ملی ایثارگران را نماینده خود می دانند یا خیر؟ اگر خود جانبازان شبکه ملی ایثارگران را نماینده خود می‌دانند دیگر شما هم بپذیرید و به آن تمکین کنید.
از سوی دیگر از شبکه ملی ایثارگران تقاضا داریم به یک شیوه مقتضی که صدای جانبازان به گوش همگان برسد اعلام کنندو دیگر از مکاتبات بی فایده و مماشات دست بکشند چرا که تاکنون این شیوه نتیجه‌ای نداشته و یک شیوه عملی برای اعتراض به عدم اجرای واردات خودرو به مسئولان اعلام کنند تا جانبازان یک دست و یک زبان و هدفمند تا اجرای کامل این قانون پشت سر شبکه ملی ایثارگران همچنان تا به آخر ایستادگی کنند و پس از جانبازان عزیز مشمول ۷۰ درصد سایر مشمولان نیز از این قانون بهره ببرند.تجربه می گوید تا زمانی که قاضی زاده هاشمی رئیس بنیاد ‌باشد آب خوشی از گلوی هیچ جانبازی پایین نخواهد رفت .از ریاست بنیاد شهید درخواست داریم برای نیم ساعت به یک آسایشگاه جانبازان قطع نخاع سر بزند تا از ارادت جانبازان نخایی به خود مطلع شوند البته بدون محافظ.
سلام.. یک روزی یک مسئولی گفت جانبازان و آزادگان روی دست دولت مانده اند. حالا ما جانبازان اضافه و دردسرسازیم اینقدر این پا و آن پا میکنند تا حداقل ۹۰ درصد جانبازان مرحوم شوند و از سر باز شوند.. حق داخلی هم سر چوب وعده..شرم داره
با سلام ودرود بر همرزمان عزیز
کار این به اصطلاح مسئول با فضاحت تمام ادامه دارد و تا ما کاری نکنیم کار خود را به بیش از حد اعلاء میرساند
این چندمین بار است که رویه خفه کنی خود را میکند در تجمع جانبازان جلو بنیاد شهید کشور در 17 تیر 1402 که توسط جانبازان بنام17 تیر سیاه نامگذاری شده با انواع گاز اشک آور و فلفلی و باطوم از جانبازان شیمیایی و اعصاب رواب و نص عضو و زیر 25 درصد توسط عوامل خود در نیروی افتضاحی پذایرایی شدند
وای به کسی که این نامرد را به جان ما انداخت و حالا هم جوابگو نیست
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi